Kinderyoga

Voor de Ouders en kinderen :


Ik geef kinderyoga in 'Het Huis' in de Boorstraat 107 te Utrecht ( Centrum). Op speelse wijze, via verhaaltjes, liedjes en spelletjes doen we echte yogaoefeningen. Het kind leert zijn of haar lichaam kennen en spanning en ontspannen te onderscheiden. Het kan zichzelf zijn en worden en zich veilig voelen.

De yogales duurt ongeveer 3 kwartier  uur. De groepjes hebben een kleine samenstelling zodat iedereen tot zijn/haar recht komt.  Ik start op 11 september 2019 om 10.30 uur. De kosten zijn € 7,50 voor ouder en kind incl een glaasje drinken en thee of koffie. De lessen zijn om de twee weken uitgezonderd de herfst- en kerstvakantie.

 

Aanmelden voor scholen en kinderdagverblijven via het contactformulier of via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  . JE MAG OOK EEN APP-BERICHT STUREN NAAR 06-28475250 VOOR DIRECT CONTACT OF EVEN BELLEN.  

 

Voor de kinderen:
Ben jij wel eens een egeltje geweest bedekt onder de blaadjes?

Heb jij wel eens pepernootoefeningen gedaan tijdens sinterklaas?

En heb jij wel eens heel stevig gestaan in de storm zodat je niet omviel?

Op yoga kun je dit en nog veel meer leuke dingen doen! Yoga is leuk en gezellig! Bij yoga ben je altijd goed!

Yoga oefening: Breng je hand voor je mond en blaas dan op je hand. Hoe voelt dat? Je kunt hard blazen of zacht. Je kunt ook door een rietje blazen.
Er zijn ook van allerlei dingen die je kunt blazen, zoals herfstblaadjes, watjes of...misschien kun jij nog wel iets vinden wat je blazen kunt. En natuurlijk kun je ook een kusje blazen via je hand naar ...verzin zelf maar iemand.


Klik op het plaatje voor een grote print versie om in te kleuren !!

kinderyoga1